aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠριν πεινάσουν μαγειρεύουν (για μετεγγραφές)

Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν (για μετεγγραφές)

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η πολύ καλή πορεία της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα έχει σκορπίσει ικανοποίηση στις τάξεις της. Ο κόσμος έχει επιστρέψει και έχει αγκαλιάσει την ομάδα, οι πλείστοι ποδοσφαιριστές δείχνουν να αναγνωρίζουν το βάρος της φανέλας και να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός μεγάλου συλλόγου όπως η «Κυρία». Το γεγονός ότι παραμένει αήττητη μετά από τόσο δύσκολο πρόγραμμα λέει πολλά. Και λέει ακόμη περισσότερα ο τρόπος που πάλεψε κάποια ντέρμπι και κατάφερε την υστάτη να πάρει βαθμό και να αποσοβήσει την ήττα.

Για να μπορέσει όμως η ομάδα να έχει διάρκεια και να γίνει ακόμη καλύτερη θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο. Μπορεί κάποιοι να πουν ότι είναι νωρίς, μιας και απέχει ένα δίμηνο μέχρι τον Ιανουάριο, όμως η διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου άρχισε δουλειά για τον χειμερινό μετεγγραφικό σχεδιασμό.

Πρώτο μέλημα της Ανόρθωσης είναι η ενίσχυση με επιθετικό που θα είναι γκολτζής και θα μπορεί να δώσει τις λύσεις που λείπουν από το ρεπερτόριο σκοραρίσματος. Με ένα γκολ ο Καμαρά και μηδέν ο Άλβες υπάρχει θέμα, ενώ έχουμε συμπληρώσει σχεδόν το 1/3 του πρωταθλήματος. Μπορεί ο Λέβι να είχε τονίσει ότι πιστεύει στον Καμαρά, αλλά για την ώρα δεν τον δικαιώνει ο νεαρός στράικερ. Ήδη κάποια ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι και την κατάλληλη στιγμή θα γίνουν και οι κινήσεις που πρέπει.

Βέβαια, για να αποκτηθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει κάποιοι άλλοι να αποχωρήσουν και αυτό είναι ένα θέμα που επίσης απασχολεί. Ενίσχυση δεν θα γίνει μόνο στην κορυφή της επίθεσης, μα και σε άλλες θέσεις.

Η τεχνική ηγεσία, σε συνεργασία με τη διοίκηση, θα αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές. Αναλόγως ποιοι θα ξεχωρίσουν και ποιοι θα καλύπτουν οικονομικά τις δυνατότητες των κυανολεύκων, θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις. Δεν θα πρέπει να μας εκπλήξει καθόλου αν κυκλοφορήσει κάποιο όνομα που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τον σύλλογο της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ