aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πρέπει να χειρουργηθεί ο Κατσαράβα, θα μείνει στην Ανόρθωση»

«Πρέπει να χειρουργηθεί ο Κατσαράβα, θα μείνει στην Ανόρθωση»

Ο πατέρας του Νίκα Κατσαράβα, Κάχα, μίλησε σε μέσο της Γεωργίας και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας αλλά και ομάδων της Σκοτίας. Επίσης, ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης αντιμετωπίζει πρόβλημα στην αναπνοή καθώς όταν ήταν μικρός έσπασε κόκαλο στην μύτη.

Αναλυτικά: «Το ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας ήταν στην αρχή όμως ο προπονητής δεν του έδινε παιχνίδια στα πόδια του, έτσι το ενδιαφέρον αυτό ατόνησε, κάτι το οποίο ήταν φυσικό να γίνει. Δεν ήταν όμως μόνο ομάδες από τη Ρωσία, ήταν από την Σκοτία και από άλλες χώρες. Τώρα ο Νίκα πρέπει να κάνει εγχείρηση στη μύτη. Έσπασε ένα κόκκαλο στην παιδική ηλικία και τον εμποδίζει από το αναπνέει όπως πρέπει. Το να μείνει στην Ανόρθωση είναι ότι πιο ρεαλιστικό. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας θα αναλάβει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον από μεγαλύτερο ομάδα, σίγουρα η Ανόρθωση δεν θα σταθεί εμπόδιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ