aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρέμιερ Λιγκ: «Σέντρα την 1η Ιουνίου, όλα τα ματς σε 6 εβδομάδες»!

Πρέμιερ Λιγκ: «Σέντρα την 1η Ιουνίου, όλα τα ματς σε 6 εβδομάδες»!

Νέο σενάριο για την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ και την ολοκλήρωση του φετινού… ταλαιπωρημένου πρωταθλήματος έπειτα από την αναβολή λόγω του κορωνοϊού, κάνει λόγο για σέντρα από την 1η Ιουνίου και μετά, δίχως κόσμο στα ματς των 9 αγωνιστικών που απομένουν.

Η Πρέμιερ Λιγκ μαζί με όλα τα υπόλοιπα κομμάτια που απαρτίζουν το αγγλικό ποδόσφαιρο σε κάθε κατηγορία και κάθε τμήμα, αποφάσισαν να επεκτείνουν σε πρώτο στάδιο την αναβολή μέχρι την 30η Απριλίου για να δουν πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό και εν συνεχεία να πάρουν αποφάσεις όταν έρθει ο καιρός.

Αυτή τη φορά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας νέο σενάριο που κάνει λόγο για ενδεχόμενη επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου την 1η Ιουνίου! Δηλαδή περίπου δυο μήνες μετά την διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας! Παράλληλα, τονίζεται ότι φυσικά δεν θα υπάρξει κανένα ρίσκο με την υγεία παικτών, προπονητών και λοιπών μελών των ομάδων καθώς όλα τα ματς θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ, θα υπάρξει μελέτη σχεδίου που θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με τις 9 εναπομείνασες αγωνιστικές μέσα σε έξι εβδομάδες.

Έπειτα από αυτό, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν διορία τεσσάρων εβδομάδων να προετοιμαστούν για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 8 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ