aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαPremier League: Οι μεταδόσεις του Sky Sports θα θυμίζουν FIFA

Premier League: Οι μεταδόσεις του Sky Sports θα θυμίζουν FIFA

Φυσικός ήχος οπαδών και πάνω από 1.300 συνθήματα και τραγούδια από το αρχείο της EA SPORTS και του FIFA θα χρησιμοποιήσει το Sky Sports, για να κάνει πιο ζωντανές τις μεταδόσεις του restart εν μέσω άδειων γηπέδων.

Εμπειρία που θα παραπέμπει στο πλησιέστερο FIFA με την πραγματικότητα που δημιουργήθηκε ποτέ πρόκειται να χαρίσει το Sky Sports στους συνδρομητές του.

Εν αναμονή της επανέναρξης στην Premier League, οι ιθύνοντες του βρετανικού δικτύου αποφάσισαν να επιστρατεύσουν τα ισχυρά μέσα για να κάνουν πιο ζωντανές τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, εξασφαλίζοντας το αρχείο της EA SPORTS από το διάσημο ποδοσφαιράκι. Τι σημαίνει αυτό;

Περισσότερα από 1.300 συνθήματα, τραγούδια και συνολικά 13 ώρες ηχητικού υλικού θα παίζουν κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων, προκειμένου να βελτιώσουν την ατμόσφαιρα των αγώνων και είναι σίγουρο πως οι φίλοι του FIFA θα είναι σαν να βλέπουν τους πραγματικούς αστέρες να παίζουν στο εικονικό γήπεδο του δημοφιλούς ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ