aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠράνιτς: «Θέλω να κλείσω τη καριέρα μου με ένα τρόπαιο» (vid)

Πράνιτς: «Θέλω να κλείσω τη καριέρα μου με ένα τρόπαιο» (vid)

Τα 37 του χρόνια έκλεισε χθες ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος έσβησε, πριν την πρόπονηση της Ανόρθωσης, κεράκια που αναλογούν στην ηλικία του σε τούρτα που ετοιμάστηκε για τον ίδιο λόγω των γενεθλίων του.

Ως είθισται, στα γενέθλια του, ο κάθε ποδοσφαιριστής βγάζει ένα μικρό λόγο, με το Κροάτη πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή να αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστώ κατ’ αρχάς για τη τούρτα. Πρώτα απ’ όλα θέλω να σας συγχαρώ για τη χθεσινή νίκη, καθώς ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, μπράβο που τα καταφέρατε, ήταν ένα πολύ ωραίο δώρο για μένα είναι η αλήθεια. Στο ποδόσφαιρο ο χρόνος περνάει πάρα πολύ γρήγορα και μακάρι να μπορούσα να τον γυρίσω πίσω για να έχω ακόμα περισσότερα ποδοσφαιρικά χρόνια στη διάθεση μου αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Ευελπιστώ πως τα φετινά γενέθλια δεν θα είναι τα τελευταία που γιορτάζω μαζί σας. Θέλω πολύ να κλείσω τη καριέρα μου με ένα τρόπαιο και θεωρώ πως αυτή η ομάδα μπορεί να το πετύχει, ελπίζω τη φετινή σεζόν. Αν όχι τη φετινή χρονιά τουλάχιστον την επόμενη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ