aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠράνιτς: «Είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά αυτό δεν αρκεί...»

Πράνιτς: «Είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά αυτό δεν αρκεί…»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς σε δηλώσεις του στην Cytavision ανέφερε ότι η ομάδα του πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο στον επαναληπτικό στην Αλβανία απέναντι στην Λάτσι.

Δείτε αναλυτικά της δηλώσεις του:

Για τον σημερινό αγώνα ανέφερε: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι ομάδα δεύτερης κατηγορίας και δεν καταφέραμε να την κερδίσουμε καθαρά. Θα πάμε εκεί να παλέψουμε αλλά πιστεύω έχουμε περισσότερη ποιότητα. Δεν πρέπει να επιτρέπουμε να συμβαίνουν πράγματα όπως το σημερινό».

Για τον επαναληπτικό στην Αλβανία πρόσθεσε: «Πάμε για να κερδίσουμε και όχι να προστατεύσουμε την εστία μας. Τίποτα δε θα γίνει εύκολο για σένα. Αν είμαστε καλύτεροι πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Πρέπει να πάμε εκεί πιο οργανωμένοι και με την ποιότητά μας να περάσουμε».

Για την Αλβανική ομάδα της Λάτσι πρόσθεσε: «Ήρθαν εδώ για να αμυνθούν μόνο και αν μπορέσουν να σκοράρουν και ουσιαστικά το κατάφεραν. Είμαστε καλύτερη ομάδα νομίζω. Πρέπει να παίζουμε για την ομάδα για και όχι για τους εαυτούς μας είναι σημαντικό αυτό».

Καταλήγοντας ο Πράνιτς σχολίασε και τον τελικό του Μουντιάλ, συγκεκριμένα ανέφερε: «Πρωταθλητές! Σίγουρα! Σε αυτό το τουρνουά παίξαμε καλά, είναι Κροατικό με τρεις παρατάσεις και επιβιώσαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ