aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠράνιτς: «Δεν πιστεύω ότι η ΑΕΛ έχει καλύτερους παίκτες από την Ανόρθωση»

Πράνιτς: «Δεν πιστεύω ότι η ΑΕΛ έχει καλύτερους παίκτες από την Ανόρθωση»

Πεπεισμένος ότι το ρόστερ της Ανόρθωσης είναι καλύτερο από αυτό της ΑΕΛ που κυνηγά το πρωτάθλημα δήλωσε ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης πρώην ποδοσφαιριστής της «Κυρίας» και νυν προπονητής της Ομόνοιας Ψευδά μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ανέφερε ότι η ομάδα της Αμμοχώστου έχει καλούς παίκτες αλλά δεν αγωνίζεται ως ομάδα και σημείωσε ότι δεν μπορεί να εντοπίσει το πρόβλημα από την στιγμή που δεν βρίσκεται στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης.

«Είναι δύσκολο να μιλήσω για την Ανόρθωση από την στιγμή που δεν είμαι μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας. Είναι καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες όμως δεν παίζει σαν ομάδα. Δεν μπορεί κάποιος να με πείσει ότι η ΑΕΛ έχει καλύτερους παίκτες. Δεν έχει κερδίσει ούτε ένα ντέρμπι και αυτό λέει πολλά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για τη μάχη του κυπέλλου τόνισε ότι υπάρχουν δυσκολίες, όμως ευχήθηκε να κατακτήσει το τρόπαιο η πρώην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Χάραξε τη γραμμή (του) ο Χαμπουλλάς για το θέμα του Κετσπάγια

«Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να κερδίσουν το κύπελλο, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Είναι καλές ομάδες ΑΕΛ και Ολυμπιακός, ο ΑΠΟΕΛ είναι αφοσιωμένος στο θεσμό αυτό. Εύχομαι, όμως, πραγματικά στην Ανόρθωση να τα καταφέρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ