aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠουρσαϊτίδης: «Θέλουμε περισσότερους»

Πουρσαϊτίδης: «Θέλουμε περισσότερους»

Προπονητής και τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας, με δηλώσεις τους στην κάμερα του γραφείου Τύπου του σωματείου, θέλησαν να οριοθετήσουν τους στόχους της ομάδας για τη νέα περίοδο και έστειλαν μήνυμα στον κόσμο.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αφού ανέφερε πως είναι σε καλό δρόμο και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα συνεχίσει απ’ εκεί που σταμάτησε πέρσι, συνέχισε: «Θέλουμε να φέρουμε καλούς ποδοσφαιριστές με κίνητρα και να είναι έτοιμοι από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας».

Αναφερόμενος στον προγραμματισμό, είπε ότι υπάρχει καλή συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή και επισήμανε τους στόχους τους: «Ο πρώτος μας στόχος είναι η ανανέωση των ποδοσφαιριστών που θέλαμε και αυτό έγινε. Μετά ήταν η αποδέσμευση μερικών παικτών που δεν θα μπορούσαν να βοηθήσουν και τρίτος στόχος να έρθουν ποδοσφαιριστές για να βοηθήσουν άμεσα. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, είπε ότι στην περσινή σεζόν όταν είχαν πρόβλημα ο κόσμος ήταν δίπλα τους. «Τη νέα χρονιά θέλουμε περισσότερους. Η ομάδα θα προσπαθεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο για να κάνει περήφανο τον κόσμο της. Από την πρώτη μέρα τον θέλουμε κοντά μας».

Κάνοντας τον απολογισμό της περσινής χρονιάς, είπε: «Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μπορούμε να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ανέλαβα την ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο. Σιγά-σιγά καταφέραμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές αντιλήφθηκαν τη νοοτροπία μου, έδωσε ο καθένας το μέγιστο των δυνατοτήτων του και καταφέραμε στο τέλος να έχουμε ωραία εικόνα. Στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση στο β’ όμιλο κάτι που ήταν δύσκολο».

Ο Μάκης Παπαϊωάννου, είπε αρχικά: «Την επιστροφή μου στη Νέα Σαλαμίνα τη βλέπω πολύ θετικά και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση. Eπιστρέφω στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου. Υπάρχουν αρκετές διαφορές με πέρσι, κυρίως οργανωτικά. Βλέπω ένα μεγαλύτερο τιμ πλαισιωμένο με επαγγελματίες, στο Μενεού και στο “Αμμόχωστος”. Η ομάδα μας κάνει βήματα προόδου και πιστεύω θα μας βοηθήσουν στο μέλλον να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αναφερόμενος στον προπονητή, σχολίασε: «Με τον κ. Πουρσαϊτίδη έχουμε άριστη συνεργασία. Είναι φιλόδοξος και οργανωμένος. Έχει πετυχημένο πλάνο και φιλοδοξία, καθημερινά σπαταλάμε αρκετές ώρες» Και κατέληξε ο τεχνικός διευθυντής: «Ίσως κάποιοι να νιώθουν ότι καθυστερεί ο προγραμματισμός, όμως θέλουμε να περιορίσουμε το περιθώριο λάθους. Θέλουμε να κάνουμε σωστές κινήσεις για ν’ ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ