aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠουρσαϊτίδης: «Θα ήταν ασέβεια μου…»

Πουρσαϊτίδης: «Θα ήταν ασέβεια μου…»

Ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε στον Super Sport FM και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν τους «ερυθρολεύκους». Μεταξύ άλλων, ο Ελλαδίτης τεχνικός αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας του, την επόμενη χρονιά αλλά και το αν σκέπτεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά:

Για το μέλλον και τις απαιτήσεις τους στη Νέα Σαλαμίνα: «Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Έχει κυκλοφορήσει ότι η ομάδα κάνει αύξηση στο μπάτζετ. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι η αύξηση είναι λογική αφού υπάρχουν συμβόλαια που έχουν αύξηση. Είναι μια ενίσχυση στο μπάτζετ γα να κρατήσει κάποιους ποδοσφαιριστές. Τα χρήματα που δίνει η ομάδα είναι για να κρατήσει τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές. Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Ο κόσμος διψά για τίτλο και Ευρώπη. Το ίδιο διψάμε και εμείς. Δεν είναι εύκολο, όμως θα το προσπαθήσουμε. Δεν σημαίνει ότι με μια μικρή αύξηση, θα μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει ξανά, ότι έγινε φέτος».

Για τους Βεσελόφσκι και Τιάγκο που λήγουν τα συμβόλαια τους: «Είναι και ο Φουστάρ που προσέφερε πολλά. Είναι και ο Κύπρος Χριστοφόρου που είναι δανεικός από το ΑΠΟΕΛ. Είμαι της άποψης πως οι καλοί ποδοσφαιριστές πρέπει να μένουν στην ομάδα. Θέλω να κρατήσω αυτά τα παιδιά. Πρέπει όμως να τηρήσουμε όμως το μπάτζετ και να μην κάνουμε κάτι που δεν μπορούμε».

Για το αν σκέπτεται το επόμενο βήμα στην καριέρα του: «Είναι πολύ νωρίς να γίνει το επόμενο βήμα. Έχω φιλοδοξίες, αλλά είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό. Έχω συμβόλαιο ακόμα ένα χρόνο. Είναι ασέβεια στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας να σκεφτώ το οτιδήποτε άλλο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας και τον επόμενο αγώνα».

Για το αν τον έχουν προσεγγίσει για αναπροσαρμογή του συμβολαίου: «Όχι. Υπάρχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρόνια. Πρέπει να δούμε τη δεύτερη ομάδα για την οποία υπάρχει προβληματισμός και πρέπει να τη βοηθήσουμε. Πρέπει να βοηθήσουμε τους νέους να τους δώσουμε ευνοϊκά γήπεδα και συνθήκες για να βγάζουμε ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ