aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠουρσαϊτίδης: «Στόχος η παραμονή, ευχαριστούμε κι αυτούς που αποδοκίμασαν»

Πουρσαϊτίδης: «Στόχος η παραμονή, ευχαριστούμε κι αυτούς που αποδοκίμασαν»

Ευχαριστημένος με την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του παρουσιάστηκε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, καθώς κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (3-2). Παράλληλα στάθηκε και στις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της ομάδας και τόνισε πως στόχος είναι η παραμονή.

Αναλυτικά: «Πριν το παιχνίδι είχαμε αρκετή πίεση, ειδικά οι παίκτες μετά τις δύο ήττες. Δυστυχώς η περσινή χρονιά ανέβασε τις προσδοκίες. Καλό είναι να πατάμε στα πόδια μας, έφυγαν σημαντικοί παίκτες και ήρθαν νέοι. Στο παιχνίδι θα κρατήσω την αντίδραση, το πάθος. Νιώθαμε πως είναι επικίνδυνος ο αντίπαλος. Καταφέραμε όμως να κερδίσουμε. Ο στόχος είναι η παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουν καταφέρει να κάνουν καλή παρέα τα παιδιά, ανέβασαν την απόδοση τους και αυτό είναι ευχάριστο. Ο καλύτερος και ο πιο έμπειρος θα τα καταφέρει. Ευχαριστώ τους φιλάθλους και αυτούς που μας αποδοκίμαζαν και αυτούς που μας στήριξαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ