aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠουρσαϊτίδης: «Είμαστε ζωντανοί για το όνειρο»

Πουρσαϊτίδης: «Είμαστε ζωντανοί για το όνειρο»

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του επί του Ερμή (1-0) παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης και ανέφερε ότι ο στόχος της εξάδας είναι εφικτός. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Αρχίσαμε το παιχνίδι πολύ καλά. Φοβόμασταν λόγω της βαθμολογικής θέσης θα είχαμε πίεση για το θέμα της εξάδας. Είπαμε πριν τον αγώνα πως αν παίξουμε βάση της δυναμικότητας μας θα κερδίζαμε. Συμφωνήσαμε με τα παιδιά να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Σκοράραμε ένα γκολ, είχαμε ένα χαμένο πέναλτι. Αντιδράσαμε μετά το χαμένο πέναλτι, αντιδράσαμε γιατί έχουμε χαρακτήρες. Μπορούσε ο Ερμής να μας ισοφαρίσει αλλά δεν έγινε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αυτά τα παιδιά κάνουν καταπληκτική πορεία, θα συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε ζωντανοί για το όνειρο μέχρι το τέλος»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ