aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠουρσαϊτίδης: «Έχουμε πολλά να φτιάξουμε... Πολλά τα τρία γκολ»

Πουρσαϊτίδης: «Έχουμε πολλά να φτιάξουμε… Πολλά τα τρία γκολ»

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης προέβηκε σε δηλώσεις μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην ΕΝΠ με 5-3. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ανέφερε ότι η ομάδα του έχει πολλά να φτιάξει θεωρώντας μάλιστα πολλά τα τρία γκολ που δέχθηκε.

Δείτε αναλυτικά: «Δεν σας κρύβω ότι η νίκη μας έχει πολλά θετικά και πολλά αρνητικά. Θα ξεκινήσω με τα αρνητικά, είναι πολλά τα τρία γκολ που δεχθήκαμε αλλά και ο τρόπος που τα δεχθήκαμε. Αλλά έχουμε και αρκετά θετικά που δεν θέλω να αναφερθώ πολύ σ’ αυτά. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να σκοράρεις πέντε γκολ στο Παραλίμνι και σε μια τέτοια έδρα. Ακόμη ένα θετικό είναι ότι έχουμε τεράστια περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στη συνέχεια. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που βρέθηκαν εδώ και μέσα και έξω από το γήπεδο (είναι άλλο θέμα αυτό). Ευχαριστώ το Παραλίμνι για την φιλοξενία τους και για το παιχνίδι και τους εύχομαι καλή συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ