aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠουρσαϊτίδης: «Δεν μάς έκανε ούτε η ισοπαλία, έπρεπε να κερδίσουμε»

Πουρσαϊτίδης: «Δεν μάς έκανε ούτε η ισοπαλία, έπρεπε να κερδίσουμε»

Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ (3-2). Ο Ελλαδίτης τεχνικός εμφανίστηκε πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, καθώς θεωρούσε ότι η ομάδα του με τις ευκαιρίες που έφτιαξε θα έπρεπε να κερδίσει τον αγώνα.

Αναλυτικά: «Είμαι απογοητευμένος και θα ήμουν ακόμα και με ισοπαλία. Ο αντίπαλος δεν μας έβαλε δύσκολα και δεν επιβλήθηκε. Κάναμε αρκετές ευκαιριές αλλά βρεθήκαμε πολλές φορές πίσω στο σκορ. Πήγαμε στα αποδυτήρια και είπαμε θα κερδίσουμε αυτή την ομάδα. Καταφέραμε μπήκαμε στο παιγνίδι, αλλά μας τιμώρησε η μπάλα στο 3ο γκολ. Νιώθω περηφάνια για τους παίκτες μου αλλά νιώθω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Νιώθω περηφάνια για τους παίκτες μου αλλά νιώθω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας σε κάποιες στιγμές και μοιραία χάσαμε. Καλή συνέχεια στον Γιώργο Κωστή στο πολύ δύσκολο έργο που έχει μπροστά του. Εμείς συνεχίζουμε με το δυσκολότερο παιχνίδι εκτός έδρας για φέτος. Θα πάμε στο Τσίρειο για ότι καλύτερο. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά».

Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ότι η Σαλαμίνα δέχθηκε επτά γκολ συνολικά, απάντησε αναφέροντας: «Θα σε φέρω για βοηθό, έχεις καλό μάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ