aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠουλλαΐδης: «Όλα μπλε. Ταπεινά και προσγειωμένα»

Πουλλαΐδης: «Όλα μπλε. Ταπεινά και προσγειωμένα»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μία ημέρα γεμάτη… Ανόρθωση είχαν την ευκαιρία να περάσουν το Σάββατο (28/12) εκατοντάδες φίλοι της ομάδας, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο «Blue Fan Day», που διοργάνωσε η διοίκηση της «Κυρίας» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στο επίκεντρο ήταν φυσικά ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής δεν σταμάτησε λεπτό να βγάζει φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους, αλλά και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν στην μπουτίκ και μοίρασαν αυτόγραφα. Τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με φουσκωτά, face painting και πολλές άλλες δραστηριότητες σε ευχάριστη ατμόσφαιρα στο κλίμα των ημερών.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαΐδης, ο οποίος σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίηση της διοίκησης για την πορεία της ομάδας και έστειλε μήνυμα σκληρής δουλειάς για επίτευξη των στόχων. «Είναι όλα μπλε. Είμαστε σε πολύ καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά δεν εφησυχάζουμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Όπως είπα ξανά, αυτός είναι μαραθώνιος δεν είναι αγώνας ταχύτητας. Υπομονή, δουλειά όπως κάνουμε μέχρι τώρα, να συνεχίσουμε ταπεινά και προσγειωμένα για να φθάσουμε στον στόχο μας. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά».

Στο Blue Fan Day ήταν και ο πρόεδρος της εταιρείας. Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς συζήτησε με τους φίλους της Ανόρθωσης, οι οποίοι για περίπου τέσσερις ώρες είχαν την ευκαιρία να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς παρέα με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές και να κάνουν ψώνια από την μπουτίκ της ομάδας. Οι «κυανόλευκοι» μετά τις ολιγοήμερες διακοπές για τα Χριστούγεννα στρώθηκαν στη δουλειά ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Πάφος FC. Ο Τιμούρ Κετσπάγια κρατά σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του, ώστε η Ανόρθωση να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2019.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ