aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠουλλαΐδης για μετεγγραφές: «Δύο κινήσεις κλειδιά, θα γίνει υπέρβαση»

Πουλλαΐδης για μετεγγραφές: «Δύο κινήσεις κλειδιά, θα γίνει υπέρβαση»

Την απόφαση της ομάδας προγραμματισμού της Ανόρθωσης και ιδίως του Τιμούρ Κετσπάγια για υπομονή στην ολοκλήρωση των δύο μετεγγραφών που έχουν απομείνει για ολοκλήρωση του σχεδιασμού μετέφερε ο Χρίστος Πουλλαΐδης. Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας της Ανόρθωσης μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» τόνισε πως εάν το επιθυμήσει ο Κετσπάγια θα προχωρήσουν και σε Τρίτη προσθήκη.

«Τα θέματα τα χειρίζεται η ομάδα που έχουμε. Πρωτίστως ο προπονητής, αυτός αποφασίζει τι και ποιόν θέλει. Έχουμε κάνει τέσσερεις προσθήκες και μας απομένουν μόνο δύο. Επειδή είναι θέσεις κλειδιά δεν θα βιαστούμε. Θα πάρουμε τον χρόνο μας. Πάντοτε πρέπει να υπάρχει πλάνο, έχουμε δώσει στον προπονητή μας ευελιξία. Αν χρειαστεί να κάνει και τρίτη μετεγγραφή, τότε θα γίνει».

Για το οικονομικό σε σχέση με τις προσθήκες και αν θα γίνουν κινήσεις υπερβάσης: «Ήδη αυτές οι δύο θέσεις που είναι κενές, είναι θέσεις κλειδιά. Σίγουρα θα γίνει υπέρβαση. Τι σημαίνει αυτό; Πως δουλεύουμε σε ένα προκαθορισμένο προγραμματισμό. Δεν μπορούμε να φέρουμε παίκτη και να τον πληρώνουμε 500.000 ευρώ. Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως θα διαθέσουμε περισσότερα απ’ όσα διαθέσαμε για τον Ανανίτζε. Θα φέρουμε πιο ποιοτικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ