aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠούλησε τρέλα ο Λεβαντόφσκι, τη γλίτωσε η Μπάγερν! (video)

Πούλησε τρέλα ο Λεβαντόφσκι, τη γλίτωσε η Μπάγερν! (video)

Ό,τι και να κάνει η Σάλκε δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι απέναντι στην Μπάγερν. Οι Βαυαροί παρότι δεν έκαναν καλή εμφάνιση στην «Veltins Arena» κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο (2-0) και να κάνουν το 2/2 στην Bundesliga.

Αρκετά καλύτεροι οι «βασιλικοί μπλε» στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Βάιντσιρλ, πίεσε ψηλά κι αιφνιδίασε τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι που δεν μπορούσαν να κάνουν το παιχνίδι τους. Καλύτερο το δεύτερο 45λεπτο, όπου οι Βαυαροί αναγκάστηκαν να ρισκάρουν. Η Σάλκε άγγιξε το γκολ στο 56′ όταν ο Χούντελααρ σημάδεψε το δοκάρι.

Στη συνέχεια, η Μπάγερν πήρε τα ηνία κι άρχισε να πιέζει φτάνοντας εκατοστά μακριά από το γκολ στο 74′, όταν ο Λεβαντόφσκι έχασε το άχαστο. Λίγο αργότερα όμως, ο Πολωνός λύτρωσε τους φιλοξενούμενους νικώντας τον Φέρμαν σε τετ α τετ (81′).

Οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα βγήκαν όλοι μπροστά και στις καθυστερήσεις ο Κίμιχ, ολοκλήρωσε άψογα (90’+2), γρήγορη αντεπίθεση για την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ