aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠούλησε την έπαυλή του και ζει σε προεδρική σουίτα ξενοδοχείου ο Αντριάνο! (pic)

Πούλησε την έπαυλή του και ζει σε προεδρική σουίτα ξενοδοχείου ο Αντριάνο! (pic)

Πριν από λίγα χρόνια ο Αντριάνο ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας και της Ίντερ και χιλιάδες παιδιά τον είχαν σαν πρότυπο και ήθελαν αν του μοιάσουν.

Ήταν ένας εκ των κορυφαίων και πιο ταλαντούχων επιθετικών που έχουν περάσει απ’ τον πλανήτη. Άλλωστε αν και δεν έπαιξε… αρκετά, άφησε ιστορία στους «νερατζούρι» και το ιταλικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, αντιμετώπισε κι αρκετές δυσκολίες καθώς ξεκίνησε από τις φαβέλες της Βραζιλίας, ενώ εξαιτίας των αρκετών προσωπικών προβλημάτων και τραυματισμών, έβαλε πρόωρο τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και έμεινε στην επικαιρότητα εξαιτίας της εξωγηπεδικής του ζωής.

Αυτή τη φορά λοιπόν, ο Αντριάνο αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλή του στο Ρίο ντε Τζανέιρο έναντι του ποσού των 1,35 εκατ. ευρώ και να κατοικεί πλέον στην σουίτα ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου.

Συγκεκριμένο η… μόνιμη κατοικία του πλέον είναι η προεδρική σουίτα του «Grand Hayatt» το οποίο βρίσκεται στην πολυτελή συνοικία (145 τ.μ.) Μπάρα ντε Τιζούκα και κοστίζει 400 ευρώ τη μέρα κι διαθέτει μπαλκόνι και θέα προς τη θάλασσα.

Μάλιστα, ο Αντριάνο πήρε μαζί του και κάποια από τα τρόπαια τα οποία έχει κατακτήσει, αλλα και μερικά προσωπικά αντικείμενα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ