aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠουλά την Τσέλσι με τρελλά λεφτά ο Αμπράμοβιτς

Πουλά την Τσέλσι με τρελλά λεφτά ο Αμπράμοβιτς

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι διατεθειμένος να πουλήσει την Τσέλσι, όμως για να το κάνει αυτό θα πρέπει να λάβει τουλάχιστον 3 δισ. λίρες.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην Αγγλία, λόγω της μη ανανέωσης της βίζας του και της όξυνσης των σχέσεων της Ρωσίας με τον Ηνώμενο Βασίλειο φαίνεται πως κάνουν ολοένα και εντονότερες τις σκέψεις του να πουλήσει την Τσέλσι. Ωστόσο, αυτό είναι διατεθειμένος να το κάνει μόνο για την κατάλληλη τιμή.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Bloomberg» ο Αμπράμοβιτς έχει ήδη απορρίψει πρόταση 2,3 δισ. λιρών για την παραχώρηση του λονδρέζικου συλλόγου, την οποία για να πραγματοποιήσει ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ 3 δισ. λίρες ή αλλιώς πάνω από 3,3 δισ. ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως το 2003 ο Αμπράμοβιτς είχε αγοράσει την Τσέλσι έναντι 140 εκατομμυρίων λιρών, ενώ υπολογίζεται πως συνολικά έχει δανείσει στον σύλλογο πάνω από 1,1 δισ. λίρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ