aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠουγιόλ: «Ρομπέρτο Κάρλος, παραλίγο να μου ξεριζώσεις το κεφάλι» (vid)

Πουγιόλ: «Ρομπέρτο Κάρλος, παραλίγο να μου ξεριζώσεις το κεφάλι» (vid)

Ο Κάρλες Πουγιόλ ανέβασε ένα βίντεο όπου αποκρούει με το κεφάλι πάνω στην γραμμή ένα σουτ – κεραυνό του Ρομπέρτο Κάρλος.

Ο Κάρλες Πουγιόλ έγραψε την δική του ιστορία για την ψυχή που έβαζε μέσα στο γήπεδο. Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο η παρακάτω φάση, όπου σε Clasico της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο άλλοτε αρχηγός των Μπλαουγκράνα έδιωξε την μπάλα με το κεφάλι πάνω στην γραμμή, χωρίς να φοβηθεί το σουτ – κεραυνό του Ρομπέρτο Κάρλος.

«Σήμερα βρήκα αυτό το βίντεο, ποτέ δεν είχα δει αυτή την φάση από την συγκεκριμένη οπτική. Ρομπέρτο Κάρλος, παραλίγο να μου ξεριζώσεις το κεφάλι, φίλε» έγραψε αστειευόμενος ο Ταρζάν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hoy he encontrado este vídeo, nunca había visto la jugada desde esta perspectiva… @oficialrc3, casi me arrancas la cabeza, amigo. Today I found this video, I had never seen the play from this perspective before… Roberto, you almost ripped my head off, my friend. #porterosinmanos #tb

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carles Puyol (@carles5puyol) στις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ