aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠοτσετίνο: «Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ θα μιλήσουμε για το μέλλον…»

Ποτσετίνο: «Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ θα μιλήσουμε για το μέλλον…»

Ο Ιούνιος θα είναι καυτός… Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παραδέχτηκε πως το μέλλον του στον πάγκο της Τότεναμ θα ξεκαθαρίσει μετά το πέρας του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ!

Λίγες μέρες μετά την επική πρόκριση στον τελικό επί του Άγιαξ, αλλά και τη δήλωση- βόμβα ότι θα αποχωρήσει από τους Λονδρέζους εάν κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ, οι εκπρόσωποι Τύπου έθεσαν το ίδιο ερώτημα στον Αργεντινό προπονητή:

«Αυτός ο Ιούλιος δεν θα είναι ο ίδιος όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καθαρές ιδέες για το πρότζεκτ και την πρόκληση που θα αντιμετωπίσουμε. Ήταν ξεκάθαρη προτεραιότητα τα 5 προηγούμενα χρόνια να μπούμε στο νέο μας γήπεδο.

Τι έρχεται όμως μετά; Αυτή είναι η ερώτηση. Είναι δύσκολο για εμένα να το εξηγήσω. Θα πρέπει πρώτα να ακούσω τον κύριο Λέβι, τι έχει να μου πει. Ο τελικός θα είναι μια απίστευτη στιγμή. Μετά από αυτό θα είναι η ιδανική στιγμή να μιλήσουμε, να ακούσουμε ο ένας τον άλλον για το τι θα συμβεί μετά…», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ποτσετίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ