aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠότε λήγει η διορία για την καταβολή των €600.000 και το νεότερο με Μπουφ

Πότε λήγει η διορία για την καταβολή των €600.000 και το νεότερο με Μπουφ

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Αργά το βράδυ της Τρίτης (15/1) ή το αργότερα το πρωί της Τετάρτης (16/1) θα ανακοινωθεί και τυπικά από την Ανόρθωση η μετεγγραφή του Όλιβερ Μπουφ. Ο Ελβετός μέσος βρίσκεται στην Κύπρο και περνά από εξονυχιστικές εξετάσεις, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο και στην ομάδα της Αμμοχώστου θέλουν να είναι βέβαιοι ότι δεν πρόκειται για κάτι που στο μέλλον θα αποβεί εμπόδιο.

Mέχρι στιγμής ο 26χρονος ποδοσφαιριστής περνά με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί κανονικά η μετεγγραφή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η «Κυρία» έχει στραμμένη την προσοχή της στον αυριανό (16/1, 16:00) αγώνα κυπέλλου με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι για την β΄φάση του κυπέλλου Coca-Cola. Εκτός πλάνων είναι ο Ντούρις, ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Πόσα χρωστά για Ντούρις, στο… βάθος «πονοκέφαλος» με Μαμούκα

Την ίδια ώρα, η διοίκηση της Ανόρθωση… τρέχει ώστε να προλάβει τα (πολύ) χειρότερα στο θέμα εξόφλησης της Όρενμπουργκ για την μετεγγραφή του Σλοβάκου επιθετικού. Η ρωσική ομάδα ενημέρωσε με τελεσίγραφο τους κυανόλευκους ότι θα προσφύγει στην αρμόδια επιτροπής της ΟΥΕΦΑ εφόσον δεν λάβει το ποσό των 600.000 ευρώ μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ζητά αποπληρωμή με δόσεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ