aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ποτέ δεν θα παραδοθούμε...»

«Ποτέ δεν θα παραδοθούμε…»

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο έχει περάσει, ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στην Ανόρθωση επικεντρώνονται στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα που ακολουθεί. Άλλωστε, η μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας δεν της δίνει τη δυνατότητα να σηκώσει κεφάλι παρά μόνο να συνεχίσει τη δουλειά με στόχο τη βελτίωση.

Σίγουρα η επιτυχία απέναντι στη λεμεσιανή ομάδα έφερε μεγάλη ικανοποίηση και ανακούφιση. Η επίσημη Ανόρθωση μέσω των social media της έστειλε το δικό της μήνυμα: «Η μάχη δεν έχει τελειώσει, ο αγώνας συνεχίζεται, ποτέ δεν θα παραδοθούμε, είμαστε ακόμα δυνατοί».

Το «διπλό» μέσα στη Λεμεσό έχει φέρει άλλο αέρα στην ομάδα της Αμμοχώστου και έχει δώσει τη δυνατότητα στον κόσμο να αρχίσει να πιστεύει ότι απ’ εδώ και πέρα κάτι αλλάζει και ότι η ομάδα μπορεί να κάνει βήματα προς τα εμπρός. Αγωνιστικά μπορεί να μην έκανε καλό παιχνίδι στη Λεμεσό, όμως κατάφερε να πάρει την ουσία. Κάτι το οποίο δεν μπόρεσε σε προηγούμενα παιχνίδια και μάλιστα απέναντι σε αντιπάλους με πολύ πιο χαμηλή δυναμικότητα, όπως η Αλκή και το Παραλίμνι.

Αυτό που θέλει να πετύχει ο Στρέπελ, τη δεδομένη στιγμή, είναι να έρθουν μερικές ακόμη νίκες που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και θα φέρουν ηρεμία στα αποδυτήρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ