aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πόσο μου 'χεις λείψει τελικά»

«Πόσο μου ‘χεις λείψει τελικά»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στις πολλές αδυναμίες τις οποίες παρουσίασε η Νέα Σαλαμίνα μέχρι στιγμής και έφεραν την ομάδα της Αμμοχώστου στο σημείο να διαθέτει μόλις πέντε βαθμούς σε έξι αναμετρήσεις, προστίθεται και η απουσία ενός παίκτη-ηγέτη στα πλείστα παιχνίδια. Οι ερυθρόλευκοι αν και διαθέτουν έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, ακόμη δεν τον χάρηκαν στο γήπεδο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γκαστόν Σανγκόι, «το 10 το καλό» της Νέας Σαλαμίνας.

Τα προβλήματα τραυματισμού που αποκόμισε ο Αργεντινός έμπειρος άσος, δεν επέτρεψαν στη Νέα Σαλαμίνα να βοηθηθεί από την εμπειρία και τις δυνατότητές του, όμως, η τεχνική ηγεσία βλέπει το χρόνο να δουλεύει υπέρ του. Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της εθνικής μας, αρχικά με την αντίστοιχη της εθνικής Ελλάδας (διεξήχθη χθες βράδυ) και κατόπιν με τη Βοσνία, θα δώσει τη δυνατότητα στον Σανγκόι να τεθεί στη διάθεση του Λιάσου Λουκά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο 33χρονος μεσοεπιθετικός να πάρει χρόνο συμμετοχής στον επόμενο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας (Δευτέρα 16 Οκτωβρίου) στο «DaΝoi Αμμόχωστος». Αυτό, υπό την αίρεση ότι δεν θα προκύψει οποιαδήποτε απρόοπτο μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, η Νέα Σαλαμίνα θα έχει αυξημένες επιλογές, καθώς θα είναι εντελώς έτοιμοι και κάποιοι παίκτες οι οποίοι αντιμετώπισαν μικροπρόβλημα τραυματισμού πριν από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όπως και οι Αλασταΐρ Ρέινολντς και Ανδρέας Καρώ, που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον τελευταίο αγώνα. Η 7η και 8η αγωνιστική περιλαμβάνει αγώνες με ομάδες οι οποίες έχουν τον ίδιο στόχο με τη Νέα Σαλαμίνα, οπόταν, οι ερυθρόλευκοι καλούνται να έχουν την καλύτερη δυνατή συγκομιδή, διότι θα ακολουθήσει ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς, αυτό με την  Ομόνοια και ασφαλώς το ανεβασμένο ηθικό είναι κάτι που χρειάζεται απαραιτήτως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ