aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πώς θα μπορούσε μία ομαδούλα να σταθεί εμπόδιο στη Νέα Σαλαμίνα»

«Πώς θα μπορούσε μία ομαδούλα να σταθεί εμπόδιο στη Νέα Σαλαμίνα»

Οι οργανωμένοι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας Red Rebels, μέσω ανακοίνωσης τους, αναφέρθηκαν στη νίκη της ομάδας τους απέναντι στον Εθνικό Άχνας και κάλεσαν τον κόσμο τους να παρευρεθεί στον αγώνα με την Πάφο την Κυριάκη (21/1).

Η ανακοίνωση: «Επιτέλους θυμίσατε Σαλαμίνα. Πάθος, ένταση, αποφασιστικότητα, πείσμα, θέληση. Μία Σαλαμίνα από τα παλιά. Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε και να ζητήσουμε συνέχεια σε τέτοιες εμφανίσεις. Το πιο σημαντικό όμως που κρατάμε απ’ το Σάββατο, ήταν ο κόσμος. Ο κόσμος ήταν παρών και είχε και απαιτήσεις. Με τέτοια στήριξη όμως, πώς να μην έχεις και πώς θα μπορούσε μια ομαδούλα να σταθεί εμπόδιο. Άλλωστε χρόνια τώρα το έχουμε για ύμνο. Πύρινος ο κόσμος, λεβέντες οι αθλήτες μαζί πανηγυρίζουν νίκες παντονινές. Γυρνάμε σελίδα.

Μάτια στραμμένα μόνο στο παιχνίδι με την Πάφο. Ερυθρόλευκε λαέ. Είμαστε βέβαιοι θα δηλώσεις μαζικά και εκδηλωτικά το παρών σου. Κυριακή 21/1/18 στις 15:00. Κλείνοντας, θα θέλαμε να αναφερθούμε στην κίνηση του Συ.Φι. Νέας Σαλαμίνας στην Πάφο, για να έρθουν στον αγώνα με λεωφορείο. Τέτοιες προσπάθειες δείχνουν την παθολογική αγάπη του κόσμου προς το σωματείο μας και ως Red Rebels θα τις στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε.

Υ.Γ.: Ερυθρόλευκα γλέντια θα στηθούν σε κάθε επαρχία, με απεριόριστο ποτό και φαΐ.

Υ.Γ.1: Μια ζωή στο πλάι της Θεάς.

Υ.Γ.2: Κάτω τα ξερά σας από τους διοικούντες της Σαλαμίνας γιατί όταν τα βάζετε με ένα “προσωπικά” τα βάζετε με όλη την οικογένεια της Σαλαμίνας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ