aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠώς η Λίβερπουλ παίρνει πρωτάθλημα σε δύο Κυριακές

Πώς η Λίβερπουλ παίρνει πρωτάθλημα σε δύο Κυριακές

Η Αγγλία και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει με αγωνία την επόμενη Τετάρτη (17 Ιουνίου). Η Αστον Βίλα υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (20:00), στο ματς που σηματοδοτεί την επιστροφή στη δράση για την Premier League. Ωστόσο, λίγο αργότερα (22:15), η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Αρσεναλ, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει από τώρα τον τίτλο και που η Λίβερπουλ περιμένει με μεγάλη αγωνία.

Oi Reds έχουν κάνει υπομονή 30 χρόνια και δεν κρατιούνται για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Για να συμβεί όμως αυτό το ταχύτερο δυνατό, θα χρειαστεί να ηττηθεί η Σίτι. Πρόκειται για… χρωστούμενο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής. Η διαφορά της Σίτι και της Λίβερπουλ βρίσκεται στους 25 βαθμούς. Με ενδεχόμενη ήττα των Πολιτών, η ομάδα του Κλοπ θα χρειάζεται ένα τρίποντο για την κατάκτηση.

Καθώς λοιπόν η διαφορά θα έχει παραμείνει και οι αγωνιστικές που θα απομένουν, θα είναι εννέα, εφόσον η Λίβερπουλ περάσει από το “Γκούντισον Παρκ” (Κυριακή 21 Ιουνίου, 21:00) στο ντέρμπι της πόλης με την Εβερτον, θα βρεθεί στο +28 και θα πανηγυρίσει για πρώτη φορά από καταβολής Premier League. Τώρα σε περίπτωση που νικήσει η Σίτι και το επαναλάβει και τη Δευτέρα με την Μπέρνλι, τότε οι Reds θα πρέπει να κρατηθούν έως την Τετάρτη (24 Ιουνίου) για το εντός με την Κρίσταλ Πάλας. Πάντα μιλώντας στο σενάριο ότι η Λίβερπουλ δεν θα χάσεις βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ