aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Φέργκιουσον

Πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Φέργκιουσον

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν μετά την επέμβαση  στην οποία υποβλήθηκε στον εγκέφαλο. Ο προπονητής – θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από σχεδόν ένα μήνα είχε μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο για να προχωρήσει σε επέμβαση λόγω της εγκεφαλικής αιμορραγίας που υπέστη.

Η κατάστασή του προκάλεσε τεράστια ανησυχία, ωστόσο η επέμβαση ευτυχώς ήταν επιτυχημένη με τον Σκωτσέζο να παραμένει για κάποιες μέρες στην εντατική σε σταθερή κατάσταση και λίγο αργότερα να ξυπνάει και από το κώμα στο οποίο βρισκόταν. Πλέον ο Φέργκιουσον επέστρεψε σπίτι του καθώς όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ πήρε εξιτήριο και γύρισε στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του.

Η κατάστασή του είναι καλή και τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Μάλιστα, όπως ανέφερε μια πηγή στη Sun, ο Φέργκιουσον είναι αισιόδοξος ότι θα είναι έτοιμος να δώσει το «παρών» ξανά στις εξέδρες του Όλντ Τράφορντ για την έναρξη της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ