aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠως ενισχύει ο Απόλλωνας τους πυρόπληκτους της Αττικής

Πως ενισχύει ο Απόλλωνας τους πυρόπληκτους της Αττικής

Με ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας ενημερώνει για τους τρόπους με τους οποίους θα ενισχύσει τους πληγέντες από τος φονικές πυρκαγιές στην Αττική:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, στηρίζει έμπρακτα την πανελλήνια προσπάθεια που γίνεται για ανακούφιση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική και στην Ελλάδα γενικότερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα προσφέρει χρηματικό ποσό, του οποίου το ύψος θα αποφασιστεί στην επόμενη συνεδρία του. Επιπρόσθετα θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των Match Program του επόμενου εντός έδρας αγώνα με την Ζελέσνιτσαρ στις 2/08/2018 για τους πληγέντες αδελφούς μας.

Το Match Program θα διατίθεται από το Apollon Official Store αλλά και σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο έξω από το ΓΣΠ την ημέρα του αγώνα με το κόστος του να ανέρχεται στα €2.00. Καλούμε τον κόσμο μας να το αγοράσει, βοηθώντας έτσι ώστε να μαζευτούν όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα για τον ιερό αυτό σκοπό.

Σε σχέση με την εκστρατεία συλλογής τροφίμων και ρουχισμού, χαιρετίζουμε την απόφαση του Σωματείου και των Οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας και καλούμε και εμείς με τη σειρά μας όλο το φίλαθλο κοινό, όπως παραδίδει ότι μπορεί, στην Κλειστή αίθουσα ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ καθημερινά από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα και στο Σύνδεσμο Δυτικών Προαστίων καθημερινά μετά τις 17:00 το απόγευμα.

Καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας, ανεξαρτήτου ομάδας, να σταθούν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν οικονομική βοήθεια, μπορούν να καταθέσουν τις εισφορές τους στον πιο κάτω τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5186092291418.

IBAN: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ