aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πόρτα» της Σαμπντόρια σε Νιουκάστλ για Πραέτ

«Πόρτα» της Σαμπντόρια σε Νιουκάστλ για Πραέτ

Την πόρτα της Σαμπντόρια βρήκε κλειστή η Νιούκαστλ στη προσπάθειά της για απόκτηση του μέσου της Ντένις Πραέτ, σύμφωνα με πληροφορίες από το «Sport Mediaset». Οι «καρακάξες» κατέθεσαν πρόταση ύψους 19 εκατομμυρίων ευρώ, όμως ο σύλλογος της Γένοβας δεν θέλει να φύγει ο 23χρονος απο το «Λουίτζι Φεράρι», καθώς αποτελεί βασικό γρανάζι στο ρόστερ και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες είπε το «όχι».

Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει εδώ και καιρό στα υπόψη του τον Βέλγο και μάλιστα scouters της ομάδας βρέθηκαν για εκείνον στον αγώνα με την Μπενεβέντο.  Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής τα δεδομένα δεν είναι καθόλου υπέρ των Άγγλων ακόμα και αν εκείνοι επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, κάτι που ωστόσο δεν μοιάζει με πιθανό σενάριο. Όσο για τον Πραέτ, μεταγράφηκε με 10 εκατ. ευρώ από την Άντερλεχτ τον Αύγουστο του 2016 και έκτοτε έχει μετρήσει 34 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ