aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πόρτα» από Παρί σε Γιουνάιτεντ για Μαρσιάλ

«Πόρτα» από Παρί σε Γιουνάιτεντ για Μαρσιάλ

Πρόθεση της Γιουνάιτεντ είναι να παραχωρήσει αυτό το καλοκαίρι τον Αντονί Μαρσιάλ, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις των «κόκκινων» του Μάντσεστερ ανέρχονται σε 80 εκατ. ευρώ, ποσό που θεωρεί υπέρογκο η Παρί Σεν Ζερμέν, αποσύροντας το ενδιαφέρον της, προτού μετουσιωθεί σε επίσημη προσφορά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, οι Παριζιάνοι είχαν ξεκινήσει συζητήσεις με… διακύβευμα την απόκτηση του 22χρονου φορ, ωστόσο, όταν έμαθαν το αντίτιμο που απαιτείται από τον αγγλικό σύλλογο για την ολοκλήρωση της μετακίνησης, έκαναν πίσω, καθώς δεν ήταν διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Να σημειωθεί ότι ο Γάλλος στράικερ εμφανίζεται «φευγάτος» από τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ και η αγγλική ομάδα επιθυμεί να τον ξεφορτωθεί μία ώρα αρχύτερα, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και δεν θα έχει τη δυνατότητα να αποκομίσει οικονομικό όφελος από εκείνον μελλοντικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ