aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠοντάρισμα στους ανεβασμένους μέσους

Ποντάρισμα στους ανεβασμένους μέσους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Και τώρα κύπελλο. Η ΑΕΛ πέραν της προσπάθειας που καταβάλλει στο πρωτάθλημα, ελπίζοντας, πως δεν θα πέσει κάτω από την τέταρτη θέση, θα κυνηγήσει αύριο και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου. Μετά το 0-0 που έφερε με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, θα επιδιώξει τη νίκη στον αυριανό επαναληπτικό στο Τσίρειο. Το άγονο «Χ» του πρώτου αγώνα είναι ύπουλο αποτέλεσμα, αφού η ισοπαλία με γκολ (1-1, 2-2, 3-3 κ.λπ.) στο αυριανό ματς θα στείλει τους Λευκωσιάτες στα ημιτελικά.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα συμπληρώσει στις 22 Απριλίου, σε τέσσερις ημέρες δηλαδή, έναν μήνα παρουσίας στην ομάδα της Λεμεσού και υπάρχουν δείγματα γραφής για τη δουλειά του και τη φιλοσοφία του. Ο νεαρός Πορτογάλος προπονητής δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής προτίμηση σε αμυντικογενές στυλ παιχνιδιού. Κάτι που αναμένεται να ισχύσει και στον αυριανό επαναληπτικό.

Βεβαίως, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, χρειάζεται υπομονή και αποτελεσματικότητα. Στην διάθεσή του ο τεχνικός της ΑΕΛ θα έχει και τη σημερινή μέρα για να αποφασίσει για το πλάνο και τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός από τον Ντόσα Ζούνιορ δεν υπάρχει άλλος απών και η τεχνική ηγεσία έχει αρκετές επιλογές στη διάθεσή της. Ο Μάρκο Αϊρόσα μάλλον θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, όμως για τις άλλες θέσεις είναι φαβορί αυτοί που τις κατείχαν στην έναρξη του αγώνα με την Ομόνοια (1-2) την περασμένη Τετάρτη.

Πάντως, ο Μπαλταζάρ περιμένει πολλά από τους μέσους στο αυριανό παιχνίδι. Ο Μάριος Νικολάου παρουσιάζεται ανεβασμένος, το ίδιο και ο Μάρκο Σοάρες, ενώ κλειδί αναμένεται να αποδειχτεί η παρουσία του Πίτι. Μετά από το ντεφορμάρισμα σε κάποια ματς, ο Ισπανός δείχνει ορεξάτος και κάνει πολλή δουλειά στο οργανωτικό κομμάτι. Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει σκληροτράχηλους μέσους, δυνατή άμυνα και ο Πίτι θα χρειαστεί να τα δώσει όλα για να διακριθεί και να βοηθήσει την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ