aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠοντάρει στον Αντωνιάδη

Ποντάρει στον Αντωνιάδη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με το ρόστερ της ΑΕΚ να είναι συμπληρωμένο, ο Τσάβι Ρόκα, τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα όσον αφορά τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Πρόθεσή του, βάσει δεδομένων, είναι να ασχοληθεί και με γηγενείς παίκτες. Συγκεκριμένα, με τη μετεγγραφή ενός ή δύο Κύπριων ποδοσφαιριστών, καθώς και με την εξεύρεση αξιόλογων παικτών κάτω των 22 ετών για τον Κατάλογο Β.

Μέσα στις προτιμήσεις του Ρόκα φέρεται πως βρίσκεται και ο Μάριος Αντωνιάδης, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο και ψάχνει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό για έναν ακόμη χρόνο, όμως αν δεν βρει ομάδα που να τον γεμίζει και να τον δελεάζει, θα επιστρέψει στην Κύπρο. Μία ομάδα που τον περιμένει για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνάς της είναι η ΑΕΚ.

Μετά την αποχώρηση του Ηλία Χαραλάμπους, η ομάδα της Λάρνακας θέλει να βρει έναν εξίσου καλό Κύπριο ποδοσφαιριστή και η περίπτωση του Αντωνιάδη μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον Τσάβι Ρόκα. Μάλιστα, λέγεται ότι αν ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποφασίσει να επιστρέψει στην Κύπρο για να συνεχίσει την καριέρα του, τότε η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα για να τον κάνει δικό της.

Από εκεί και πέρα, οι κιτρινοπράσινοι δεν θα αλλάξουν πολλά στο ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν. Στην πορεία θεωρείται δεδομένο ότι θα προκύψουν μία ή δύο αποχωρήσεις και ο Ρόκα θα κληθεί να προχωρήσει σε αντικατάστασή τους με αξιόλογες επιλογές. Το μυστικό και της φετινής ΑΕΚ θα είναι η διατήρηση του βασικού της κορμού.

Έτσι και στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να παρουσιαστεί όπως πρέπει. Θυμίζουμε ότι στις 19 Ιουνίου, η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλό της στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπως και τον αντίπαλό της στο δεύτερο προκριματικό αν προκριθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ