aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠοντάρει πολλά στον αιφνιδιασμό

Ποντάρει πολλά στον αιφνιδιασμό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η συνταγή θα είναι η γνωστή, με το 4-4-2, με τους ποδοσφαιριστές επίσης να είναι οι ίδιοι που έφυγαν νικητές από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Υπάρχουν όμως και μερικά πρόσθετα στοιχεία, τα οποία θα πρέπει να καταθέσουν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα για να βγουν νικητές τη Δευτέρα, ή στη χειρότερη περίπτωση να μη χάσουν.

Στη θεωρία μπορεί να είναι ίδια η τακτική, αλλά σε ένα ντέρμπι, μπορεί κατά τη διάρκεια του αγώνα να χρειαστεί να αλλάξουν πολλά και να γίνουν κάποιες διαφοροποιήσεις. Ο Πέδρο Εμανουέλ, γνωρίζοντας τον τρόπο που αγωνίζεται ο αντίπαλός του, δουλεύει στην τακτική των επιθέσεων κυρίως από τα άκρα και κατά δεύτερο λόγο από τον κεντρικό άξονα. Γνωρίζει πως κάποιες λεπτομέρειες, ίσως να είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξη του αγώνα.

Παράλληλα, θα χρειαστεί περισσότερη συγκέντρωση και σωστές κινήσεις στην άμυνα για να μην δεχθούν γκολ. Γνωρίζουν καλά στον Απόλλωνα, πως θα πρέπει να προετοιμαστούν σωστά για να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες. Πιο πολύ ο Πορτογάλος τεχνικός ποντάρει στον αιφνιδιασμό και εκεί πιο πολύ συγκεντρώνει την προσοχή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ