aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠοντάρει και στους τέσσερις ο Κέρκεζ

Ποντάρει και στους τέσσερις ο Κέρκεζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι δύο από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, οι Τζοάν Ρομάν και Μανουέλ Τόρες έδειξαν καλά στοιχεία και ικανοποίησαν με τις εμφανίσεις τους τον Ντούσαν Κέρκεζ. Ο τεχνικός της ΑΕΛ πιστεύει πως με σωστή προετοιμασία θα βελτιωθούν. Οι δύο Ισπανοί βρίσκονται σε καλή ηλικία (25 και 27 αντίστοιχα) και ελπίζουν πως τώρα που έχουν προσαρμοστεί, θα μπορέσουν να βοηθήσουν περισσότερο.

Και οι δύο δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς ατομικά για να είναι έτοιμοι στις 2 Ιουλίου, όταν θα αρχίσει την προετοιμασία. Πολλές ελπίδες στη νέα ομάδα που ετοιμάζει ο προπονητής της ΑΕΛ, τρέφουν και στον 25χρονο Λεάντρο Σίλβα, αλλά και στον 22χρονο Φιντέλις Ιρένε. Πρόκειται για δύο μέσους, που μπορούν για πολύ περισσότερα αν καταφέρουν να αφομοιώσουν την τακτική και τα «θέλω» του Κέρκεζ που έχουν να κάνουν με την αγωνιστική πειθαρχία. Και οι δύο έστειλαν πολλές υποσχέσεις στην πρώτη τους σεζόν, ωστόσο είναι και άλλα που πρέπει να κάνουν για να είναι πιο ουσιαστικοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ