aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠονάει ο Ντουγκλάο πονάει κι η «Κυρία»

Πονάει ο Ντουγκλάο πονάει κι η «Κυρία»

Ένας μυϊκός τραυματισμός είναι αυτός που ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες τον Ντουγκλάο και δεν του επιτρέπει να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Η πιθανή απουσία του Βραζιλιάνου από την αναμέτρηση με τον ανεβασμένο και ψυχωμένο Ερμή είναι κάτι που ανησυχεί αρκετά τον Ρόνι Λέβι, ο οποίος δεν θέλει με τίποτα να δει τον κεντρικό του αμυντικό να μένει εκτός. Σήμερα ο θηριώδης στόπερ θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Επειδή όμως το πρόβλημα του είναι μυϊκό θέλει αρκετή προσοχή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακολουθούν και 11 ντέρμπι στη συνέχεια, επομένως κανείς δεν θέλει να ρισκάρει το παραμικρό στη φάση που είμαστε. Σε περίπτωση που ο Ντουγκλάο μείνει εκτός, τότε θέση στο κέντρο της άμυνας πολύ πιθανόν να πάρει ο Βίκτορ και να ξεκινήσει με τον Ιγκιεμπόρ στη μεσαία γραμμή ο Γκάντσεφ ή ο Οικονομίδης.

Από τη χθεσινή προπόνηση πέρα του Ντουγκλάο απουσίασε και ο Αρτυματάς, ο οποίος θέλει ακόμη περίπου τρεις βδομάδες για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και αυτό λύνει τα χέρια του Λέβι που θα έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του. Σισέ και Γκάντσεφ προπονούνται κανονικά, όμως δύσκολα θα βρεθούν και οι δυο στην ενδεκάδα. Ο Σισέ ίσως μείνει στον πάγκο για να προστατευθεί και να χρησιμοποιηθεί αν και εφόσον χρειαστεί.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, δεξιά της άμυνας ο Στρούνα, αριστερά ο Πράνιτς και κεντρικοί αμυντικοί οι Σίλντενφελντ και ο Βίκτορ, αν και εφόσον δεν προλάβει ο Ντουγκλάο. Στη μεσαία γραμμή αν παίξει ο Βίκτορ στην άμυνα θα είναι οι Ιγκιεμπόρ, Γκάντσεφ και Ράγιος σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στα «φτερά» της επίθεσης, Καλό και Αμπντουλάγιεφ  έχουν προβάδισμα, ενώ θέση διεκδικούν Παλάνκα και Σισέ.

Στην κορυφή θα κινείται ο Γκιουρίς ο οποίος με τα δυο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό πήρε ψυχολογία και άπαντες αισιοδοξούν ότι θα δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα και η συμβολή του στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα είναι καθοριστική. Άλλωστε, η «Κυρία» έχει ανάγκη ένα γκολτζή επιθετικό και αν της βγει όπως θέλει ο Γκιουρίς θα είναι ένα μεγάλο επιθετικό όπλο στα χέρια του Ρόνι Λέβι. Σε γενικές γραμμές η σημερινή προπόνηση της ομάδας πιθανόν να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας για το ματς της Κυριακής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ