aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠονά ο Βοζίνια, ετοιμάζει Πρόσεκ

Πονά ο Βοζίνια, ετοιμάζει Πρόσεκ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρόεκυψε θέμα στην ΑΕΛ και αυτό έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Τζόσιμαρ Βοζίνια. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, πρόβλημα το οποίο αποκόμισε στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου απέναντι στη Λεσότα για την προκριματική φάση του Κυπέλλων Εθνών Αφρικής. Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη φαντάζει αρκετά απίθανη η συμμετοχή του Βοζίνια στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Έτσι από χθες ο Ντούσαν Κέρκεζ προετοιμάζει τον Πολωνό, Πάτρικ Πρόσεκ, ο οποίος εκτός απροόπτου θα πάρει τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, πέραν από την υποχρεωτική αλλαγή με τον Βοζίνια, ξεκαθάρισε προχθές πως θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές. Είναι απόλυτα έτοιμοι για να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα, τόσο ο Χουράδο όσο και ο Γκαστανιάγα.

Αν ο Χουράδο πάρει φανέλα βασικού, θα μείνει στον πάγκο ο Μυτίδης, ενώ αν ξεκινήσει ο Γκαστανιάγα θα μείνει εκτός ένας από τους Ζντραφκόσκι ή Αντάμοβιτς. Όλα είναι ανοικτά, όπως ακόμη και η πιθανότητα να βρεθεί στην ενδεκάδα ο Γουίλερ αντί του Αβραάμ. Υπάρχουν άλλες τρεις προπονήσεις για να αποφασίσει ο Κέρκεζ με ποιους έντεκα θα αρχίσει η ομάδα του τον αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Δεν είναι κομβικό το παιχνίδι και ούτε θα «πνιγούν» σ’ ένα ποτήρι νερό στην ΑΕΛ αν δεν πάρουν το τρίποντο, καθώς είμαστε ακόμη στην αρχή. Σίγουρα όμως, αν η ομάδα της Λεμεσού φύγει με το «διπλό» ή ακόμη και να μη χάσει στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς θα είναι πολύ θετικό ενόψει της συνέχειας.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα πάνε στη Λάρνακα ποντάροντας στην ομαδικότητα, στην καλή λειτουργία των τριών γραμμών και κυρίως στην καλή παρουσία των Ντα Σίλβα, Τόρες, Μπενίτεθ και Αντάμοβιτς. Πρόκειται για μονάδες, που με την απόδοση τους μπορούν να παρασύρουν και τους υπόλοιπους σε καλή παρουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ