aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠολυπρόσωπος «θεός» με αιτία

Πολυπρόσωπος «θεός» με αιτία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Κύπρο δεν θέλει να παρουσιαστεί αλλιώς ο Απόλλων, αλλά να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό που διακρίνεται στην Ευρώπη. Οι κυανόλευκοι του Σωφρόνη Αυγουστή τρελαίνουν κόσμο με τις εμφανίσεις τους στο Γιουρόπα Λιγκ και το δεύτερο ημίχρονο με την Αταλάντα (1-1) αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη για την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Ο βασικός στόχος των κυανόλευκων είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι σημαντικό, όχι όμως καθοριστικό. Ωστόσο οι κυπελλούχοι θέλουν να πατήσουν γκάζι στον αγωνιστικό χώρο του «ΑΕΚ Αρένα».

Σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα προχωρήσει σε αλλαγές, ώστε να παρουσιάσει τους πιο φρέσκους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Ο Ρομπέρζ θα επιστρέψει και θα πάρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας, δίπλα από τον Γιούστε, ενώ αρκετές είναι και οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Σαντάνα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Βασιλείου πήγε πολύ καλά στο παιχνίδι με τους Ιταλούς, όμως κουβαλά και καταπόνηση. Επίσης, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα οι Γιάκολις, Σκέμπρι και Μαγκλίτσα. Ο Ζελάγια πήγε καλά πέραν του γκολ της ισοφάρισης απέναντι στους Ιταλούς και αποτελεί ερωτηματικό αν θα πάρει θέση στο γήπεδο ή αν θα καθήσει στον πάγκο.

Το επικρατέστερο σχήμα του Απόλλωνα είναι το εξής: Ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά θα είναι ο Πέδρο και στην απέναντι πλευρά ο Σαντάνα. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Γιούστε με τον Ρομπέρζ. Στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Άλεφ, ο οποίος μαζί με τον Σατσέτι θα αποτελέσουν το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ. Επιτελικός θα είναι ο Ντα Σίλβα και στην κορυφή της επίθεσης ο Μαγκλίτσα, με τους Γιάκολιτς και Σκέμπρι σε ρόλο εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ