aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠολύ σκληρή για να πεθάνει η Ρεάλ! (video)

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Ρεάλ! (video)

Η Μπαρσελόνα αναδειχθηκε ισόπαλη με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το «κλάσικο», με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με 1-1 και να διατηρείται έτσι η βαθμολογική διαφορά των έξι πόντων μεταξύ τους. Από στημένες φάσεις και με κεφαλιά και τα δυο τέρματα των ομάδων.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο γίγαντες του ισπανικού ποδοσφαίρου ήταν ίσως από τις πιο αδιάφορες από άποψη γκολ και θεάματος, καθώς αμφότεροι κινήθηκαν σε… ρηχά νέρα. Η Ρεάλ πήγε στο «Καμπ Νου» έχοντας τον αέρα των έξι βαθμών και δε βιαζόταν ενώ η Μπαρσελόνα ήταν αυτή που έπρεπε να… κυνηγήσει.

Μια ευκαιρία του Σουάρες στο 20′ και άλλη μία του Ρονάλντο στο 37′ ήταν οι καλές φάσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο 11′ η Ρεάλ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Ράκιτιτς και στο 40′ το ίδιο έκανε η Μπαρτσελόνα, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καρβαχάλ.

Στο 53′ η Μπαρσελόνα άνοιξε το σκορ με τον Νεϊμάρ, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε στον αέρα τον Βαράν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από το 68′ ως το 71′ οι «μπλαουγκράνα» έχασαν 3 κλασσικές ευκαιρίες με τους Σουάρες και Νεϊμάρ, δείχνοντας ότι έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους. Και ενώ όλα έδειχναν πως η Μπαρσελόνα θα πάρει τη νίκη, ήρθε η κεφαλιά του Ράμος (από στημένη φάση και αυτό) στο 90′ και «ξελάσπωσε» τους «μερένχες», οι οποίοι έφυγαν αήττητοι και διατηρώντας το +6 από την Μπαρσελόνα.

ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ (Λουΐς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ράκιτιτς (60′ Ινιέστα), Σέρτζιο Μπουσκέτς, Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ (88′ Σουάρες), Μασκεράνο, Άμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Γκόμες (78′ Τουράν).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Ρονάλντο, Μπενζεμά (77′ Ασένσιο), Μαρσέλο, Κόβασιτς (86′ Ντίας), Λούκας Βάσκεθ, Μόντρις, Ίσκο (66′ Κασεμίρο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ