aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠολύ καλό κλίμα στην προπόνηση (pic)

Πολύ καλό κλίμα στην προπόνηση (pic)

Σε πολύ καλό κλίμα, λόγω και των σημερινών ανακοινώσεων-ανανεώσεων, συνεχίστηκε το απόγευμα η προετοιμασία του Απόλλωνα ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια.

Ο Σωφρόνης Αυγουστής δεν θα αλλάξει σε σχέση με αυτό απέναντι στην ΑΕΛ. Με δύο ανασταλτικούς και έναν επιθετικό στην κορυφή, δηλαδή (4-2-3-1). Το ζητούμενο είναι η ομάδα να έχει τον έλεγχο στην κυκλοφορία της μπάλας και σε αυτό ρόλο έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, επί της παρούσης υπάρχουν δύο ερωτηματικά. Το πρώτο έχει να κάνει με την επιλογή του παίκτη στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μαγκλίτσα δεν έπαιξε με την ΑΕΛ λόγω καρτών, όμως τώρα βρίσκεται διάθεση του προπονητή του. Θα επανέλθει στο βασικό σχήμα ή θα προτιμηθεί ο Πίεχ που ήταν ουσιαστικός με την ΑΕΛ;

Το άλλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Μπεντόγια. Ο Ισπανός εξτρέμ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, οπότε ενδεχομένως να πάρει τη θέση του ο Πέδρο και στην άμυνα να αγωνισθεί ο Σέρζιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ