aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠολύ καλή αρχή σε όλα τα επίπεδα

Πολύ καλή αρχή σε όλα τα επίπεδα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι 200 και πλέον φίλοι της ΑΕΛ που βρέθηκαν στο Λουξεμβούργο, έσπρωξαν την ομάδα τους στη νίκη και με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν έδωσαν την αίσθηση πως ο αγώνας σαν να διεξαγόταν στο Τσίρειο. Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος στην ΑΕΛ. Μετά από αρκετό διάστημα, όλοι νιώθουν πως η ενότητα δυνάμεων αποτελεί το πιο δυνατό ατού του συλλόγου.

Παράλληλα είναι και το κλίμα εντός της ομάδας εξαιρετικό. Φάνηκε και προχθές, όπως φάνηκε και στα δύο παιχνίδια με τη Σεντ Τζόζεφς. Μια ομάδα, μια οικογένεια, ένας στόχος. Στο γκολ του Αρουαμπαρένα, έγιναν όλοι ένα και το πανηγύρισαν με την ψυχή τους. Το φετινό ξεκίνημα της ΑΕΛ έστειλε αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχειά της σε Κύπρο και Ευρώπη.

Οι ποδοσφαιριστές διακρίνονται για το πάθος και τη διάθεσή τους, στοιχεία για τα οποία έχει μεγάλο μερίδιο συνεισφοράς ο Μπρούνο Μπαλταζάρ. Αγωνιστικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης όμως η ΑΕΛ είναι στο σωστό δρόμο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε τη σφραγίδα του, εκπέμπει σοβαρότητα και βοήθησε την ομάδα του να βρει τον δρόμο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ