aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πολύ δύσκολο του Γκάντσεφ, θα φανει του Μπανταλόφσκι»

«Πολύ δύσκολο του Γκάντσεφ, θα φανει του Μπανταλόφσκι»

Η Ανόρθωση δεν έχει μείνει στην επιτυχία της επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ αλλά προσηλώθηκε στον προσεχή της αγώνα με τη Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», διαβεβαίωσε ο Σάββας Πηλακούτας μιλώντας στον Active.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» επισήμανε ότι εκτός από τους πανηγυρισμούς που έγιναν τη μέρα του παιχνιδιού, από την επόμενη μέρα η προσοχή στράφηκε στο παιχνίδι με τη Δόξα. Σημείωσε ότι ο προπονητής γνωρίζει πολύ καλά το πώς θα διαχειριστεί την επιτυχία αφού δεν είναι αρχάριος σε τέτοιου είδους θέματα. «Η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι με τη Δόξα», τόνισε.

Για τον κόσμο της Ανόρθωσης, ο εκπρόσωπος Τύπου ανέφερε: «Μετά τη νίκη και τον τρόπο που παρουσιάστηκε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, η ομάδα έπεισε τους οπαδούς της για τη σοβαρή δουλειά που γίνεται φέτος. Παρά το γεγονός πως το παιχνίδι με τη Δόξα θα γίνει Δευτέρα, αναμένουμε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο».

Σύμφωνα με τον Σάββα Πηλακούτα, πέρα από τους Μπανταλόφσκι και Γκάντσεφ, τους οποίους χαρακτήρισε αμφίβολους, μιλώντας για λίγες πιθανότητες, οι άλλοι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Ρόνι Λέβι για την αναμέτρηση της προσεχούς Δευτέρας. Οι δύο Βούλγαροι, οι οποίοι χθες γυμνάστηκαν ατομικά, έχουν ακόμα δυο προπονήσεις στη διάθεσή τους. «Για τον Γκάντσεφ είναι πολύ πιο δύσκολο να προπονηθεί κανονικά και να προλάβει το παιχνίδι με τη Δόξα, ενώ γίνεται προσπάθεια για να προλάβει ο Μπανταλόφσκι», ανέφερε.

Ξεπέρασαν τις 3.600 οι κάτοχοι διαρκείας

Στις δηλώσεις του στον «Active», ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας, ανέφερε ακόμα πως τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν βρει κάτοχο, ξεπέρασαν τις 3.600 με προοπτική για περαιτέρω αύξηση. Υπενθύμισε την έκπτωση 15% στα προϊόντα της μπουτίκ για τους κατόχους διαρκείας, όπως και το βελτιωτικό έργο στο άνω διάζωμα της δυτικής κερκίδας του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και κατέληξε: «Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ