aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠολλές οι δοκιμές, πολλά και τα σενάρια

Πολλές οι δοκιμές, πολλά και τα σενάρια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Τρία ματς δίχως νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα, γεγονός που δίνει σημασία στην αυριανή αναμέτρηση με τη Δόξα. Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να σπάσουν την γκίνια και σαφέστατα, να απαντήσουν μετά το βαρύ 1-4 με τον ΑΠΟΕΛ. Έπειτα από κακή εμφάνιση, είναι λογικό να σκέφτεται αλλαγές ο Λιάσος Λουκά προκειμένου να επέλθει βελτίωση απέναντι στους πράσινους της Κατωκοπιάς.

Η δεδομένη αλλαγή αφορά στον Γκαστόν Σανγκόι, ο οποίος υπολογίζεται πως θα απουσιάσει για διάστημα δύο εβδομάδων λόγω τραυματισμού. Σύμφωνα με τα δοκιμαστικά στις προπονήσεις, είναι πιθανό να μετακινηθεί ο Νταβίντ Μανογιάν σε ρόλο επιτελικού, ενώ τη θέση διεκδικεί και ο Νταβίντ Πόλιαντες. Η αλλαγή αναφορικά με τον δημιουργικό μέσο, όμως, δεν είναι η μοναδική που απασχολεί τον Κύπριο τεχνικό. Αυτό καθώς δοκίμασε τον Γιάννη Κούσουλο στο κέντρο και στην άμυνα, γεγονός που φωτογραφίζει τη σκέψη για επιστροφή του έπειτα από τον περσινό τραυματισμό του.

Διαθέσιμος είναι επίσης ο Έλιο Ρόκε, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του εδώ και είναι έτοιμος αν του δοθεί εντολή, ενώ την πόρτα της ενδεκάδας «χτυπά» και ο Γιώργος Κάκκο (φωτό). Ο Κύπριος προπονητής θα πάρει την απόφαση για το αρχικό σχήμα μετά τη σημερινή προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ