aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠολλές και ποιοτικές λύσεις

Πολλές και ποιοτικές λύσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Απόλλωνας, δεν πιστεύει κανείς πως θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη Στούμπρας. Απομένει η ενίσχυση σε κάποιες θέσεις κλειδιά, αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό.

Μπορεί ακόμη να αποχώρησε ο Άλεφ, που έκανε πολλή δουλειά, στο κουβάλημα της μπάλας, αλλά ο Χάμπος Κυριάκου με τον Κέβιν Μπρου, μια χαρά μπορούν να καλύψουν τον ρόλο που είχε ο Βραζιλιάνος. Μεσοαμυντικά, οι κυανόλευκοι είναι πλήρεις, τουλάχιστον όπως φάνηκε στο δυνατό φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Βάλε θα είναι πάλι ο κυρίαρχος κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Ρομπερζ με τον Γιούστε θα είναι το δίδυμο στα στόπερ, με τον Χ. Κυριάκου να αποτελεί την εναλλακτική επιλογή, αν ένας από τους δύο απουσιάζει, ενώ είναι και ο Καρώ. Δεξιά δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Πέδρο, αριστερά είναι ο Βασιλείου, αλλά θα χρειαστεί ακόμη μια επιλογή. Και μπροστά από αυτούς θα είναι ο Σατσέτι, που έχει τον τρόπο και το πάθος να «σκουπίζει» και να δίνει λύσεις στα δύσκολα.

Με φτιαγμένο τον αμυντικό μηχανισμό, οι κυανόλευκοι, έχουν την επιθετική φλόγα, για να κάμψουν κάθε αντίσταση και να φτάσουν τα περσινά επίπεδα στα γκολ. Άλλωστε και οι τρεις που μόνοι τους σημείωσαν 48 γκολ από τα 90 γκολ στο πρωτάθλημα, ο Σελάγια (17), ο Μαγκλίτσα (16) και ο Παπουλής (15) θα είναι και πάλι στις επάλξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ