aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠολλά τα προβλήματα ενόψει ΑΠΟΕΛ

Πολλά τα προβλήματα ενόψει ΑΠΟΕΛ

Πλούσιο το ιατρικό δελτίο της Νέας Σαλαμίνας ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ (19:00). Οι Έλιο Ρόκε και Τάρο Βοσκανιάν θα δοκιμάσουν να ανεβάσουν ρυθμό αύριο και να τεθούν στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ρούμπεν Μπρίζιντο, ο οποίος όμως έχει ελπίδες να ξεπεράσει τον τραυματισμό του μέχρι την ημέρα του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στο ματς της 21ης Δεκεμβρίου (Πέμπτης) με τη Δόξα (έτσι κι αλλιώς είναι τιμωρημένος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, καθώς έκανε τρεις τις κίτρινες κάρτες του στο ματς με τον Άρη). Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του, ωστόσο θα το προσπαθήσει. Επίσης, ο Σάββας Κάκκο θα αρχίσει σήμερα τρέξιμο. Τέλος, ο Νταβίντ Μανογιάν, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση μηνίσκου τον περασμένο Νοέμβριο, περιμένει το πράσινο φως από τον γιατρό για να αρχίσει προπονήσεις. Από και πέρα, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κωνσταντίνος Μιντίκκης (τρεις κίτρινες).

Η αποστολή για τη 16η αγωνιστική εννοείται ότι είναι πολύ δύσκολη, στην έδρα του πρωταθλητή της περασμένης σεζόν. Πολύ περισσότερο στην τρέχουσα σεζόν, κατά την οποία οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση, ενώ αντιμετωπίζουν και αγωνιστικά προβλήματα πριν από το παιχνίδι. Ωστόσο, θα γίνει η προσπάθεια για το καλύτερο δυνατόν. Ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Δόξα στο «Αμμόχωστος», με την οποία θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ