aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠολλά ερείσματα για το τρίποντο

Πολλά ερείσματα για το τρίποντο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το κακό για τη Νέα Σαλαμίνα είναι ότι προέρχεται από δύο βαριές ήττες με το ίδιο σκορ (1-4), από τον ΑΠΟΕΛ και τη Δόξα. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι το αμέσως επόμενο παιχνίδι της, θα διεξαχθεί σήμερα στο «Αμμόχωστος» απέναντι στην επίδοξη πρωταθλήτρια και πληγωμένη ΑΕΚ (λόγω του 2-5 από την Ομόνοια). Σίγουρα, όχι η ιδανική αντίπαλος έπειτα από δύο στραπάτσα.

Τα ερείσματα για τη νίκη πάντως δεν είναι λίγα. Κυρίως μετά τη συντριβή από τους πράσινους της Κατωκοπιάς, υπάρχει ανάγκη για μία σημαντική επιτυχία. Εννοείται ότι αν έρθει εις βάρος της αποψινής αντιπάλου, θα είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση.

Έπειτα, έτσι κι αλλιώς, η Νέα Σαλαμίνα αγνοεί τη χαρά του τρίποντου με το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών. Μετρά δύο ισοπαλίες με την Ανόρθωση και τον Άρη (1-1 και τα δύο ματς) και βρίσκεται στα χαμηλά δώματα της βαθμολογίας. Επομένως, όσο πιο γρήγορα έρθει η πρώτη νίκη τόσο το καλύτερο γι’ αυτήν, ώστε να αναπτερωθεί το ηθικό των παικτών της στην προσπάθεια για βαθμολογική αναρρίχηση.

Άλλωστε, πρόκειται για το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι, με προηγούμενους φιλοξενούμενους την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ. Όπως είχε πει ο Λιάσος Λουκά, ένας από τους στόχους που τέθηκαν είναι να καταστεί ισχυρή έδρα το «Αμμόχωστος». Για την ώρα, όμως, δεν το λες απόρθητο κάστρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ