aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πόλεμος» στην Αγγλία με το VAR: τα οφσάιντ τσεκάρονται με... πίξελ (pics)

«Πόλεμος» στην Αγγλία με το VAR: τα οφσάιντ τσεκάρονται με… πίξελ (pics)

Ήταν ένα… πολεμικό Σαββατοκύριακο αυτό που πέρασε στην Πρέμιερ Λιγκ με τις αποφάσεις του VAR σε περιπτώσεις που αφορούσαν οφσάιντ να προκαλούν έντονη συζήτηση.

Η αρχή έγινε με το ακυρωθέν γκολ του Τέεμου Πούκι στο σαββατιάτικο παιχνίδι της Νόριτς με την Τότεναμ. Όλοι πίστεψαν πως το τέρμα του Φινλανδού επιθετικού θα έπρεπε να μετρήσει, βάσει της τηλεοπτικής εικόνας, τελικά αν και η φάση ήταν οριακή στο VAR φάνηκε πως η απόφαση να μην μετρήσει το γκολ ήταν σωστή καθώς προεξείχε ο ώμος του ποδοσφαιριστή.

Λίβερπουλ – Γουλβς

Ο Νέτο σκόραρε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου για τους φιλοξενούμενους και ενώ οι «κόκκινοι» ήταν μπροστά χάρη στο γκολ του Μανέ. Μετά τη χρήση του VAR υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο παίκτης της Γουλβς.

Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας 

Ο Βίλφριντ Ζαχά άνοιξε το σκορ για την Κρίσταλ Πάλας στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ δείχνοντας ότι είναι εκτεθειμένος ο σκόρερ και ίδια ήταν η απόφαση του VAR. Το πόδι του Ζαχά είναι πίσω, όχι όμως και το χέρι του.

Μάντσεστερ Σίτι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 

Το παιχνίδι ήταν στο 0-0 και στο 29ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Μουσέ παίρνοντας το προβάδισμα. Κατόπιν ελέγχου από το VAR το γκολ δεν μέτρησε καθώς δείτε σε ποιο σημείο βρίσκεται το παπούτσι του ποδοσφαιριστού βάσει και της γραμμής που χρησιμοποιείται… Η ανάλυση εδώ έγινε κυριολεκτικά με πίξελ!

Μπράιτον – Μπόρνμουθ

Σε αυτή την περίπτωση είναι πραγματικά εξαιρετικά δύσκολο να φανεί αν ο Μπερνς της Μπράιτον, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, είναι εκτεθειμένος ή όχι. Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, καθώς το ο ώμος του ποδοσφαιριστή φαίνεται στην συγκεκριμένη εικόνα να προεξέχει μερικά χιλιοστά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ