aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πόλεμος μέχρι θανάτου στους μάνατζερ»!

«Πόλεμος μέχρι θανάτου στους μάνατζερ»!

Αποφασισμένος να συνεχίσει τη «μάχη μέχρι θανάτου» με τους φανατικούς οπαδούς της Λάτσιο, αλλά και με τους μάνατζερ δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας της Ρώμης Κλάουντιο Λοτίτο, μετά το σίριαλ που κατέληξε στην αποχώρηση του Κεϊτά Μπαλντέ Ντιάο.

Το συμβόλαιο του 22χρονου επιθετικού επρόκειτο να λήξει στο τέλος της νέας σεζόν και όλο το καλοκαίρι πέρασε με τις δύο πλευρές σε παρασκηνιακή αντιπαράθεση, η οποία κάποια στιγμή δημοσιοποιήθηκε. Ο Λοτίτο υποστήριξε ότι ο Κεϊτά ήθελε να πάει στη Γιουβέντους, αν και η Λάτσιο είχε λάβει πολύ πιο συμφέρουσες προσφορές από Μίλαν, Νάπολι και Γουέστ Χαμ, μιλώντας για «εκβιασμό» από την πλευρά του παίκτη. Τελικά, ο διεθνής Σενεγαλέζος πήγε στη Μονακό με 30 εκατ. ευρώ.

«Οι μάνατζερ με απείλησαν ότι δεν θα επέτρεπαν στους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούσαν να αγωνιστούν, απαιτώντας να επιλέγουν εκείνοι πού θα πηγαίνουν οι πελάτες τους και με πόσα χρήματα. Τους κήρυξα πόλεμο μέχρι θανάτου», υποστήριξε ο Λοτίτο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Foglio».

«Ανέλαβα τη Λάτσιο το 2004 με ετήσια ζημιά 85,6 εκατ. ευρώ και άλλα 550 εκατ. σε χρέη. Φέτος, θα κλείσουμε με κέρδος 30 εκατ. Πλέον, η ομάδα μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Είναι εύκολο να δίνεις στον κόσμο αυτό που θέλει για να γίνεσαι αγαπητός, αλλά έτσι δεν θα άλλαζε τίποτα. Οι οπαδοί διαδήλωναν εναντίον μου και το γήπεδο ήταν άδειο. Τους είχα πει ότι δεν θα επιτρέψω να αποφασίζουν εκείνοι», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ