aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πόλεμος» διοίκησης-οργανωμένων στη Γιουβέντους – 12 συλλήψεις για εκβιασμούς!

«Πόλεμος» διοίκησης-οργανωμένων στη Γιουβέντους – 12 συλλήψεις για εκβιασμούς!

«Πόλεμος» διοίκησης-οργανωμένων στη Γιουβέντους – 12 συλλήψεις για εκβιασμούς!
Στη σύλληψη 12 οργανωμένων οπαδών της Γιουβέντους προχώρησε η ιταλική αστυνομία μετά από έρευνα ενός έτους και καταγγελία της διοίκησης.

Ο «πόλεμος» μεταξύ της διοίκησης και των οργανωμένων οπαδών στη Γιουβέντους είναι πλέον γεγονός.

Σήμερα η αστυνομία, μετά από έρευνα που διήρκησε ένα έτος, προχώρησε στην σύλληψη 12 ατόμων που κατείχαν ηγετικά πόστα στους οργανωμένους απευθύνοντάς τους κατηγορίες για εκβιασμούς, ξέπλυμα χρήματος, βία και διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ τα πάντα ξεκίνησαν από την διοίκηση της ομάδας όταν μέλη της δέχθηκαν απειλές μετά την απόφαση να αλλάξουν την πολιτική διαχείρισης των εισιτηρίων που θα έφερναν και μειώσεις σε προνόμια τα οποία δίδονταν στους οργανωμένους.

Η ιταλική αστυνομία μετά την καταγγελία της διοίκησης της Γιούβε άρχισε την έρευνα και κατέληξε μετά από έναν χρόνο να έχει στοιχεία βάσει των οποίων οδηγήθηκε στη σύλληψη των μελών των Drughi, Tradizione-Antichi valori, Viking, Nucleo 1985, Quelli… di via Filadelfia.

Οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει και θα συνεχιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη σε πολλές πόλεις της χώρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ