aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πόλεμος» Μπαρτσελόνα – Ρεάλ για το νέο «φαινόμενο» της Βαλένθια (vid)

«Πόλεμος» Μπαρτσελόνα – Ρεάλ για το νέο «φαινόμενο» της Βαλένθια (vid)

Η Βαλένθια φημίζεται για το πλούσιο φυτώριο της και το τελευταίο της διαμάντι είναι ο 17χρονος εξτρέμ Φάμπιο Μπλάνκο, ο οποίος βγάζει μάτια φέτος στην ομάδα Κ19 των Νυχτερίδων, παρ’ ότι δηλαδή παίζει με παίκτες που είναι δύο χρόνια μεγαλύτεροι από αυτόν.

Η ομάδα που ανέδειξε τον νεαρό από την Αλμερία, όμως, δεν φρόντισε να τον «δέσει» με συμβόλαιο και το καλοκαίρι ο Μπλάνκο μένει ελεύθερος, με την… μισή Ευρώπη να κινείται για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Η Μπαρτσελόνα, μέσω του νέου διευθυντή ποδοσφαίρου Ματέου Αλεμάιν, ο οποίος προηγουμένως εργάζονταν στην Βαλένθια, γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες – δυνατότητες του δεξιοπόδαρου ποδοσφαιριστή και έχει εισηγηθεί την απόκτησή του, είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται περισσότερο, την ώρα όμως που και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εξαιρετικές συστάσεις για τον Μπλάνκο και κινείται και αυτή για να τον κάνει δικό της.

Οι δύο μεγάλοι του ισπανικού ποδοσφαίρου, όμως, δεν είναι μόνοι τους για τον «νέο Φεράν Τόρες», όπως έχουν βαφτίσει έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή που έχει κλέψει την παράσταση και με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι τον έχουν επίσης στα υπόψη τους, αλλά με βάση την τωρινή νομοθεσία δεν μπορούν να κινηθούν τώρα για την απόκτησή του, αφού θα πρέπει να περιμένουν να ενηλικιωθεί.

Μέχρι τότε, βεβαίως, θεωρείται βέβαιο ότι ο Μπλάνκο θα έχει βρει καινούργια ομάδα αφού, εκτός από Ισπανούς και Άγγλους, τον έχουν τσεκάρει Μίλαν, Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λειψία. Οπότε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ