aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠοιος Κριστιάνο; Ο Χάλαντ κάνει 1.000 κοιλιακούς και 300 κάμψεις την ημέρα!

Ποιος Κριστιάνο; Ο Χάλαντ κάνει 1.000 κοιλιακούς και 300 κάμψεις την ημέρα!

Προπονητής μικρών τμημάτων που πέρασε μια βδομάδα με το wonderkid, Ερλινγκ Χάλαντ, αποκάλυψε πως ο Νορβηγός κάνει 1.000 κοιλιακούς και 300 κάμψεις κάθε μέρα.

Σε πολλούς θα έκανε εντύπωση, όμως σχετικά πρόσφατα ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δηλώσει ότι δεν καίγεται πλέον στους κοιλιακούς. Ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους κάθε άλλο παρά χιλιάδες κάνει, καθώς είχε αποκαλύψει ότι μένει στους περίπου 300 κοιλιακούς και όχι καθημερινά αλλά 3-4 φορές την εβδομάδα.

Σοκ σίγουρα για πολλούς με βάση το σώμα που έχει χτίσει ο 35χρονος μύθος του αθλήματος, όμως τώρα έγινε γνωστό πως υπάρχει κάποιος που έχει για πρωινό το ταπεινό σετ του. Αυτός είναι ο Ερλινγκ Χάλαντ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, για τον οποίο προπονητής αποκάλυψε ότι είναι ίσως ο Κριστιάνο του αύριο όσο αφορά τις προπονήσεις.

Ο Σλοβάκος προπονητής της under-18 της Εθνικής ομάδας της χώρας του, Στάνισλαβ Μάτσεκ, πέρασε μια βδομάδα με το θηριώδη 19χρονο Νορβηγό και έδωσε το insight στον ισπανικό Τύπο. «Ξέρει τι θέλει. Θα σας πω μια ιστορία. Οταν ήμουν στην Ζάλτσμπουργκ, είχε μια κοπέλα στην Νορβηγία και πήγε να τη δει. Σε μερικές μέρες γύρισε γιατί της είπε ότι ήθελε να συγκεντρωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο» είπε ο coach και πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ