aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠοιος Άγιος Βασίλης; Ο… Άγιος Κλαβάν! (video)

Ποιος Άγιος Βασίλης; Ο… Άγιος Κλαβάν! (video)

Καλή πρωτοχρονιά για τη Λίβερπουλ! Με γκολ του Κλαβάν στο 90’+4’ μετά από ασίστ του Λόβρεν, η ομάδα του Κλοπ γλίτωσε την «γκέλα» στην έδρα της αξιόμαχης Μπέρνλι (1-2), μπαίνοντας με το δεξί στο 2018!  Το ματς ήταν ισορροπημένο σε όλη τη διάρκειά του, ο Κλοπ είχε αφήσει εκτός αποστολής τον Κουτίνιο χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα, ενώ δεν υπολόγιζε και τον τραυματία Σαλάχ. Στα παραπάνω ήρθε να προστεθεί και το εκτεταμένο ροτέισον (επτά αλλαγές σε σχέση με το περασμένο ματς) του Γερμανού τεχνικού, με τους παίκτες της Λίβερπουλ να… ψάχνονται μέσα στο γήπεδο.

Κατάφεραν να βρουν, πάντως, τον δρόμο προς τα δίχτυα με μια… ρουκέτα του Μανέ στο 61’ και στη συνέχεια έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους. Το πλήρωσαν εν τέλει καθώς ο Γκούντμουντσον εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια της άμυνας της Λίβερπουλ στο 87’ και έφεραν το ματς στα ίσα. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, βρήκαν από το… πουθενά το γκολ της νίκης. Ήταν το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Λόβρεν να κάνει την κεφαλιά-πάσα και τον Κλαβάν στο ύψος του δευτέρου δοκαριού να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Μεγάλη νίκη για τη Λέστερ, η οποία επικράτησε 3-0 της Χάντερσφιλντ σκοράροντας όλα τα τέρματά της στο δεύτερο μέρος. Ο Ριγιάντ Μαχρέζ με ωραίο πλασέ στην κίνηση έδωσε το προβάδισμα στις «αλεπούδες» στο 53’, για να έρθει επτά λεπτά μετά ο Σλιμανί και να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Ολμπράιτον στις καθυστερήσεις έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λέστερ.

Τέλος, σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Νιουκάστλ μέσα στην έδρα της Στόουκ (0-1), η οποία πάει από το κακό στο… χειρότερο τελευταία! Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 76ο λεπτό ο Αγιόζε Πέρες, με την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ να κρατάει μέχρι το φινάλε το πολύτιμο τρίποντο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ